1. makeup
  2. Max Factor Volume Infusion Mascara Black

Max Factor Volume Infusion Mascara Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Max Factor Volume Infusion Mascara Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Max Factor Volume Infusion Mascara Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Max Factor Volume Infusion Mascara Black

Merk

Max Factor

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

13 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Max Factor Volume Infusion Mascara Black

Max Factor Volume Infusion Mascara - 001 Black is de perfecte oplossing voor wimpers die wat liefde kunnen gebruiken. Deze mascara bevat een unieke formule met voedende keratine en biotine, waardoor je wimpers niet alleen volumineuzer worden, maar ook gevoed en verzorgd worden. Met deze mascara creëer je moeiteloos volle en gladde wimpers. De speciale borstel zorgt ervoor dat elke wimper wordt bereikt en bedekt met een diepzwarte kleur, waardoor je ogen direct meer opvallen. De keratine en biotine in de formule dragen bij aan het versterken en conditioneren van je wimpers, zodat ze er gezonder en voller uitzien. Breng de Max Factor Volume Infusion Mascara aan op je wimpers voor een prachtige, volumineuze look. De mascara geeft je niet alleen het gewenste volume, maar verzorgt je wimpers ook tegelijkertijd. Dankzij de toevoeging van keratine en biotine worden je wimpers gevoed en versterkt, waardoor ze er gezond en glanzend uitzien. Kies voor de beste mascara voor volume en geniet van verzorgde en volle wimpers de hele dag door.

Veelgestelde vragen over Max Factor Volume Infusion Mascara Black

Max Factor Volume Infusion Mascara Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Max Factor Volume Infusion Mascara Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Max Factor Volume Infusion Mascara Black is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Max Factor Volume Infusion Mascara Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Max Factor Volume Infusion Mascara Black heeft een inhoud van 13 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara