1. makeup
  2. Douglas Lash Augmented mascara

Douglas Lash Augmented mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Douglas Lash Augmented mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Douglas Lash Augmented mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Douglas Lash Augmented mascara

Merk

Douglas

Kleur

Blauw

Waterproof

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

9 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Douglas Lash Augmented mascara

Met de revolutionaire Douglas Lash Augmented Mascara uit de exclusieve Douglas Collection creëer je moeiteloos adembenemende looks. Deze mascara tilt je wimpers naar een geheel nieuw niveau met een ongekende lengte en volume. Zelfs na slechts één enkele penseelstreek merk je direct het verschil. Je wimpers worden verlengd, dikker en voller, zonder dat ze afbrokkelen of aan elkaar plakken. Deze mascara is ontwikkeld met een uitzonderlijke kleurintensiteit en een verfijnde textuur, waardoor je wimpers moeiteloos kunnen concurreren met glamoureuze nepwimpers. De intense zwarte kleur geeft je ogen een mysterieuze en verleidelijke uitstraling. De speciale formule is tevens verrijkt met voedende ingrediënten die je wimpers verzorgen en versterken, zodat ze er gezond en glanzend uitzien. Met de Douglas Lash Augmented Mascara ben je verzekerd van een verbluffend resultaat. Of je nu een natuurlijke look wilt creëren voor overdag of je wimpers wilt laten knallen voor een avondje uit, deze mascara is perfect voor elke gelegenheid. Laat je wimpers spreken en maak een statement met deze hoogwaardige mascara die je ogen betovert en je zelfvertrouwen een boost geeft.

Veelgestelde vragen over Douglas Lash Augmented mascara

Douglas Lash Augmented mascara is Blauw van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Douglas Lash Augmented mascara is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Douglas Lash Augmented mascara is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Douglas Lash Augmented mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

Douglas Lash Augmented mascara heeft een inhoud van 9 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara