1. makeup
  2. Maybelline Lash Sensational Wimperserum

Maybelline Lash Sensational Wimperserum

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Maybelline Lash Sensational Wimperserum om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Maybelline Lash Sensational Wimperserum en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Maybelline Lash Sensational Wimperserum

Merk

Maybelline

Kleur

Transparant

Waterproof

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

5.1 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Maybelline Lash Sensational Wimperserum

Maak kennis met het Maybelline Lash Sensational Wimperserum, de nieuwste toevoeging aan de Lash Sensational familie. Dit verzorgende wimperserum is speciaal ontwikkeld om jouw wimpers te transformeren. Dankzij de toevoeging van arginine en pro-vitamine B5 worden je wimpers intensief verzorgd. Bovendien zorgen de peptides in dit serum ervoor dat je wimpers beschermd worden tegen beschadigingen. Met de voedende vitamines in de formule wordt verlies en uitval van wimpers tegengegaan. Het Lash Sensational Wimperserum is voorzien van een gebruiksvriendelijk borsteltje, waardoor het aanbrengen een fluitje van een cent is. Na slechts 4 weken gebruik lijken je wimpers dikker en voller*. Je kunt nu genieten van lange wimpers die er zacht, soepel en sterk uitzien. Voor optimaal resultaat, combineer het serum met de Lash Sensational Mascara. Breng het wimperserum aan op zowel de wimpers als langs de wimperrand en laat het drogen voordat je mascara aanbrengt. Het is belangrijk om het serum aan te brengen op schone ogen. Gebruik het wimperserum 's ochtends vóór het aanbrengen van je mascara en 's avonds na het reinigen van je ogen voor het effect van volle wimpers. Versterk je wimpers in een handomdraai met het Maybelline Lash Sensational Wimperserum. *Getest op 65 vrouwen die het serum tweemaal per dag gedurende.

Veelgestelde vragen over Maybelline Lash Sensational Wimperserum

Maybelline Lash Sensational Wimperserum is Transparant van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Maybelline Lash Sensational Wimperserum is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Maybelline Lash Sensational Wimperserum is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Maybelline Lash Sensational Wimperserum is deze 6 maand nadat het geopend is.

Maybelline Lash Sensational Wimperserum heeft een inhoud van 5.1 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara