1. makeup
  2. Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum

Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum

Merk

Max Factor

Kleur

Transparant

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

30.23 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum

Met het Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum krijg je binnen slechts 30 dagen langere en gezondere wimpers! Dit revolutionaire serum is speciaal samengesteld met een krachtig complex van voedingsrijke vitamines en peptides. Deze unieke formule stimuleert op natuurlijke wijze de groei van je wimpers en biedt tevens bescherming tegen het broos worden en breken van je wimpers. Het Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum is de ultieme oplossing voor iedereen die droomt van prachtig lange en volle wimpers. Dankzij de geavanceerde formule worden je wimpers niet alleen sterker, maar ook dikker en voller. Het serum dringt diep door in de wimperhaartjes en voedt ze intensief, waardoor ze van binnenuit versterkt worden. Je zult al snel merken dat je wimpers er gezonder uitzien en minder snel afbreken. Met het Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum hoef je niet langer te dromen van mooie wimpers, maar kun je ze werkelijkheid maken. Geef je wimpers de verzorging die ze verdienen en geniet binnen een maand van adembenemende lange en volumineuze wimpers. Voel je zelfverzekerd en straal met je prachtige oogopslag. Bestel nu het Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum en ontdek zelf het verschil!

Veelgestelde vragen over Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum

Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum is Transparant van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum is deze 6 maand nadat het geopend is.

Max Factor False Lash Effect Lash Wimperserum heeft een inhoud van 30.23 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara