1. makeup
  2. Wynie Mascara voor wimpers en wenkbrauwen Fix Flex Transparant 1 flesje met 8 ml. inhoud

Wynie Mascara voor wimpers en wenkbrauwen Fix Flex Transparant 1 flesje met 8 ml. inhoud

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Wynie Mascara voor wimpers en wenkbrauwen Fix Flex Transparant 1 flesje met 8 ml. inhoud om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Wynie Mascara voor wimpers en wenkbrauwen Fix Flex Transparant 1 flesje met 8 ml. inhoud en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Wynie Mascara voor wimpers en wenkbrauwen Fix Flex Transparant 1 flesje met 8 ml. inhoud

Merk

Wynie

Kleur

Transparant

Waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

8 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Wynie Mascara voor wimpers en wenkbrauwen Fix Flex Transparant 1 flesje met 8 ml. inhoud

De Wynie Mascara voor wimpers en wenkbrauwen Fix Flex Transparant is een revolutionair product dat je wenkbrauwen en wimpers perfect in vorm houdt. Dit flesje bevat 8 ml. van deze transparante mascara gel, die een langdurig fixerend effect heeft. Met de Fix & Flex mascara gel van Wynie kun je eenvoudig je wenkbrauwen en wimpers stylen en definiëren. De transparante formule zorgt ervoor dat je natuurlijke schoonheid behouden blijft, terwijl je toch geniet van het gewenste fixerende effect. Of je nu volle, gekrulde wimpers wilt of perfect gevormde wenkbrauwen, deze mascara gel geeft je de flexibiliteit om je look helemaal naar wens aan te passen. Daarnaast heeft de Wynie Mascara voor wimpers en wenkbrauwen Fix Flex Transparant een verzorgende werking. De formule is verrijkt met voedende ingrediënten die je wimpers en wenkbrauwen gezond en sterk houden. Je kunt deze mascara gel dus met een gerust hart dagelijks gebruiken, zonder dat het je wimpers of wenkbrauwen beschadigt. Creëer de perfecte look met de Fix & Flex mascara gel van Wynie en geniet van prachtig gestylde wenkbrauwen en wimpers die de hele dag perfect in vorm blijven zitten. Bestel nu en ontdek zelf het verschil dat deze transparante mascara gel kan maken voor jouw beauty routine.

Veelgestelde vragen over Wynie Mascara voor wimpers en wenkbrauwen Fix Flex Transparant 1 flesje met 8 ml. inhoud

Wynie Mascara voor wimpers en wenkbrauwen Fix Flex Transparant 1 flesje met 8 ml. inhoud is Transparant van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Wynie Mascara voor wimpers en wenkbrauwen Fix Flex Transparant 1 flesje met 8 ml. inhoud is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Wynie Mascara voor wimpers en wenkbrauwen Fix Flex Transparant 1 flesje met 8 ml. inhoud is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Wynie Mascara voor wimpers en wenkbrauwen Fix Flex Transparant 1 flesje met 8 ml. inhoud is deze 6 maand nadat het geopend is.

Wynie Mascara voor wimpers en wenkbrauwen Fix Flex Transparant 1 flesje met 8 ml. inhoud heeft een inhoud van 8 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara