1. makeup
  2. L’Oréal Paris False Lash Superstar Mascara

L’Oréal Paris False Lash Superstar Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L’Oréal Paris False Lash Superstar Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L’Oréal Paris False Lash Superstar Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L’Oréal Paris False Lash Superstar Mascara

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging

Periode na opening

6 maand

Inhoud

6.5 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L’Oréal Paris False Lash Superstar Mascara

Met de L'Oréal Paris False Lash Superstar Mascara in het zwart krijg je niet alleen langere wimpers, maar ook een prachtig valse-wimpers effect. Deze mascara is voorzien van een unieke primer, waardoor je wimpers optimaal worden voorbereid voor de mascara. De mascara zelf zorgt vervolgens voor sensationeel volle en welgevormde wimpers in slechts twee stappen. Het geheim achter deze mascara is de combinatie van de primer en de mascara zelf. De primer zorgt ervoor dat je wimpers worden verlengd en dat de mascara beter hecht, waardoor het resultaat nog spectaculairder wordt. De mascara geeft je wimpers een intense zwarte kleur en zorgt voor een prachtige krul. Hierdoor krijg je een blik die alle spotlights zal stelen, waardoor je eruitziet als een echte superstar. Maak je geen zorgen over klonterige wimpers, want de formule van deze mascara is speciaal ontwikkeld om klontjes te voorkomen en je wimpers mooi gescheiden te houden. Daarnaast is de mascara ook nog eens langhoudend, zodat je de hele dag kunt genieten van je volle en lange wimpers. Voeg deze L'Oréal Paris False Lash Superstar Mascara toe aan je make-uproutine en ervaar zelf hoe het voelt om een echte superstar te zijn.

Veelgestelde vragen over L’Oréal Paris False Lash Superstar Mascara

L’Oréal Paris False Lash Superstar Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L’Oréal Paris False Lash Superstar Mascara is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L’Oréal Paris False Lash Superstar Mascara is Verlenging.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L’Oréal Paris False Lash Superstar Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

L’Oréal Paris False Lash Superstar Mascara heeft een inhoud van 6.5 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara