1. makeup
  2. MAC Cosmetics In Extreme Dimension Mascara 3D Black

MAC Cosmetics In Extreme Dimension Mascara 3D Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor MAC Cosmetics In Extreme Dimension Mascara 3D Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over MAC Cosmetics In Extreme Dimension Mascara 3D Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties MAC Cosmetics In Extreme Dimension Mascara 3D Black

Merk

MAC Cosmetics

Kleur

3D Black

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

120 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van MAC Cosmetics In Extreme Dimension Mascara 3D Black

De MAC Cosmetics In Extreme Dimension Mascara 3D Black is de ultieme mascara voor prachtig volle en verlengde wimpers. Met het innovatieve borsteltje kun je de mascara moeiteloos aanbrengen zonder dat het gaat klonteren. De speciale formule is tevens licht waterbestendig, waardoor je de hele dag kunt genieten van intense en langdurige resultaten. Deze mascara is perfect voor iedereen die op zoek is naar een dramatische look. Het unieke borsteltje zorgt ervoor dat elke wimperhaar bereikt wordt, zelfs de kleinste en dunste haartjes. Hierdoor creëer je moeiteloos een intense oogopslag met prachtige volume en lengte. Daarnaast biedt de licht waterbestendige formule extra zekerheid, zodat je geen zorgen hoeft te maken over vlekken of uitloop gedurende de dag. Of je nu een lange werkdag hebt of een avondje uit, deze mascara blijft perfect op zijn plaats zonder af te brokkelen. Voeg deze MAC Cosmetics In Extreme Dimension Mascara 3D Black toe aan je make-uproutine en geniet van prachtige, volle en verlengde wimpers met een intense oogopslag die de hele dag meegaat.

Veelgestelde vragen over MAC Cosmetics In Extreme Dimension Mascara 3D Black

MAC Cosmetics In Extreme Dimension Mascara 3D Black is 3D Black van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. MAC Cosmetics In Extreme Dimension Mascara 3D Black is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van MAC Cosmetics In Extreme Dimension Mascara 3D Black is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor MAC Cosmetics In Extreme Dimension Mascara 3D Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

MAC Cosmetics In Extreme Dimension Mascara 3D Black heeft een inhoud van 120 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara