1. makeup
  2. Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - Mascara

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - Mascara

Merk

Helena Rubinstein

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Krul

Periode na opening

6 maand

Inhoud

0 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - Mascara

Laat je verleiden door de betoverende kracht van de Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - Mascara. Deze mascara is geïnspireerd door de delicate schoonheid van kant, de verfijning van lingerie en de sensuele rondingen van een vrouw. Met een gedurfde voorstel voor de oogopslag, creëert deze mascara een onweerstaanbaar volume voor je wimpers, waardoor je ogen nog verleidelijker worden dan ooit tevoren. Het unieke borsteltje van deze mascara is ontworpen met de perfecte rondingen van een vrouw in gedachten. Hierdoor wordt elke wimper op een precieze en gelijkmatige manier bereikt, met als resultaat een prachtige en volle oogopslag. De volume vermeerderende formule zorgt ervoor dat je wimpers direct voller en langer lijken, zonder klontjes of uitdroging. Dompel jezelf onder in een wereld van betovering en zelfvertrouwen met de Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - Mascara. Laat je ogen spreken en laat anderen in vervoering brengen door jouw verleidelijke oogopslag. Voel je sexy, voel je zelfverzekerd, voel je als een koningin met deze sensationele mascara.

Veelgestelde vragen over Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - Mascara

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - Mascara is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - Mascara is Krul.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - Mascara heeft een inhoud van 0 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara