1. makeup
  2. Maybelline classic Mascara Volum Express wimpermascara Waterproof

Maybelline classic Mascara Volum Express wimpermascara Waterproof

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Maybelline classic Mascara Volum Express wimpermascara Waterproof om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Maybelline classic Mascara Volum Express wimpermascara Waterproof en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Maybelline classic Mascara Volum Express wimpermascara Waterproof

Merk

Maybelline (public)

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

8.5 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Maybelline classic Mascara Volum Express wimpermascara Waterproof

De Maybelline Classic Mascara Volum Express is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar opvallende, volumineuze wimpers. Met zijn diepzwarte kleur, genaamd BLACK, zorgt deze mascara voor een dramatisch effect dat je ogen echt laat opvallen. Deze mascara is speciaal ontworpen om volume te geven aan je wimpers, waardoor ze voller en langer lijken. Wat deze mascara echt speciaal maakt, is dat hij waterproof is. Of je nu een regenachtige dag hebt of een emotioneel moment beleeft, deze mascara blijft perfect zitten zonder uit te lopen of vlekken te maken. Je kunt met een gerust hart zwemmen, huilen of genieten van een intense workout, wetende dat je wimpers er nog steeds geweldig uitzien. De Maybelline Classic Mascara Volum Express is de ultieme keuze voor vrouwen die hun wimpers willen versterken en een dramatisch effect willen creëren. Met zijn langdurige formule en waterdichte eigenschappen, biedt deze mascara de perfecte combinatie van volume en duurzaamheid. Voeg deze mascara toe aan je make-uproutine en geniet van volle, volumineuze wimpers die de hele dag perfect blijven zitten.

Veelgestelde vragen over Maybelline classic Mascara Volum Express wimpermascara Waterproof

Maybelline classic Mascara Volum Express wimpermascara Waterproof is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Maybelline classic Mascara Volum Express wimpermascara Waterproof is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Maybelline classic Mascara Volum Express wimpermascara Waterproof is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Maybelline classic Mascara Volum Express wimpermascara Waterproof is deze 12 maand nadat het geopend is.

Maybelline classic Mascara Volum Express wimpermascara Waterproof heeft een inhoud van 8.5 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara