1. makeup
  2. L'Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara

L'Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L'Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L'Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L'Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

3 maand

Inhoud

12 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L'Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara

Laat je betoveren door de L'Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara. Met deze innovatieve mascara creëer je in slechts 2 eenvoudige stappen langere en verzorgde wimpers. De basislaag van deze mascara voedt, beschermt en versterkt je wimpers, waardoor ze er gezonder en sterker uitzien. Maar dat is nog niet alles! De toplaag van deze mascara bevat ultra verlengende buisjes die zorgen voor een verbluffende verlenging van je wimpers. Met deze mascara kan je genieten van wimpers die tot wel 80 procent langer lijken. Bereid je voor op een intensere oogopslag en laat je wimpers stralen als nooit tevoren. De L'Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara is niet alleen perfect voor dagelijks gebruik, maar is ook bestand tegen water, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken of uitlopen. Deze mascara blijft de hele dag perfect zitten, zelfs tijdens een intense regenbui of een emotionele film. Laat je verleiden door de magie van deze mascara en geef je wimpers een onweerstaanbare boost.

Veelgestelde vragen over L'Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara

L'Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L'Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L'Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L'Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara is deze 3 maand nadat het geopend is.

L'Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara heeft een inhoud van 12 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara