1. makeup
  2. Rimmel London Wonder'Extension Mascara 001 Black

Rimmel London Wonder'Extension Mascara 001 Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Rimmel London Wonder'Extension Mascara 001 Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Rimmel London Wonder'Extension Mascara 001 Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Rimmel London Wonder'Extension Mascara 001 Black

Merk

Rimmel London

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

11 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Rimmel London Wonder'Extension Mascara 001 Black

Rimmel London Wonder'Extension Mascara - 001 Black is een revolutionaire mascara die je wimpers transformeert in prachtige, lange en perfect gedefinieerde wimpers. Met deze mascara creëer je het effect van wimperextensions, zonder het gedoe en de kosten. De speciale formule van deze mascara heeft een unieke rekbare textuur, waardoor het verder reikt dan de toppen van je wimpers en elke wimper individueel omhult. De handige borstel van de Wonder'Extension Mascara tilt je wimpers op en rekt ze uit, waardoor je een adembenemende lengte creëert. Dankzij de geavanceerde formule is deze mascara klontvrij en veegvast, waardoor je de hele dag en avond kunt genieten van prachtige wimpers. En het beste is dat deze mascara gemakkelijk te verwijderen is, zodat je 's avonds moeiteloos afscheid kunt nemen van je lange wimpers. Rimmel, een iconisch Londens merk, staat voor cool, onvoorspelbaar en edgy. Met de Wonder'Extension Mascara kun je jezelf volledig uitdrukken zonder regels. Wees altijd echt en toegankelijk, en creëer je eigen unieke look. Met Rimmel London Wonder'Extension Mascara - 001 Black ben jij het stralende middelpunt, waar je ook bent. Dus laat jezelf zien en leef de London Look!

Veelgestelde vragen over Rimmel London Wonder'Extension Mascara 001 Black

Rimmel London Wonder'Extension Mascara 001 Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Rimmel London Wonder'Extension Mascara 001 Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Rimmel London Wonder'Extension Mascara 001 Black is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Rimmel London Wonder'Extension Mascara 001 Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Rimmel London Wonder'Extension Mascara 001 Black heeft een inhoud van 11 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara