1. makeup
  2. Maybelline Mascara Colossal Volume Express 100% Black

Maybelline Mascara Colossal Volume Express 100% Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Maybelline Mascara Colossal Volume Express 100% Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Maybelline Mascara Colossal Volume Express 100% Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Maybelline Mascara Colossal Volume Express 100% Black

Merk

Maybelline

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

60 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Maybelline Mascara Colossal Volume Express 100% Black

Creëer onweerstaanbaar volumineuze wimpers met de Maybelline Mascara Colossal Volume Express 100% Black. Ontworpen met het unieke 'Mega Brush' borsteltje, bereikt deze mascara moeiteloos zelfs de kortste en kleinste wimpers. Je wimpers worden gelift, gesepareerd en met een enkele beweging voorzien van een kolossaal volume. Deze mascara is verrijkt met collageen, wat zorgt voor een intens zwart resultaat. Met één simpele laag creëer je al dramatische wimpers die de hele dag perfect blijven zitten. Of je nu een subtielere look wilt of juist intense, opvallende wimpers, deze mascara is jouw geheime wapen voor een verleidelijke oogopslag. De Maybelline Mascara Colossal Volume Express 100% Black is geschikt voor iedereen die droomt van volumineuze wimpers. De formule is tevens oftalmologisch getest, waardoor het ook geschikt is voor gevoelige ogen en contactlensdragers. Voeg deze mascara toe aan je make-up routine en geniet van de verbluffende impact die het op je wimpers zal hebben.

Veelgestelde vragen over Maybelline Mascara Colossal Volume Express 100% Black

Maybelline Mascara Colossal Volume Express 100% Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Maybelline Mascara Colossal Volume Express 100% Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Maybelline Mascara Colossal Volume Express 100% Black is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Maybelline Mascara Colossal Volume Express 100% Black is deze 12 maand nadat het geopend is.

Maybelline Mascara Colossal Volume Express 100% Black heeft een inhoud van 60 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara