1. makeup
  2. L'Oréal Paris Voluminous X5 Mascara

L'Oréal Paris Voluminous X5 Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L'Oréal Paris Voluminous X5 Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L'Oréal Paris Voluminous X5 Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L'Oréal Paris Voluminous X5 Mascara

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

8 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L'Oréal Paris Voluminous X5 Mascara

De L'Oréal Paris Voluminous X5 mascara biedt een revolutionaire wimperervaring met een intense dosis volume. Met de grootste millionizer borstel die overvloedig is gevuld met ontelbare haartjes, krijgen je wimpers een perfecte scheiding en worden ze individueel omhuld. Deze mascara heeft een diepzwarte formule die zorgt voor een ongekende intensiteit en drama aan je oogopslag toevoegt. Wat deze mascara echt uniek maakt, is de innovatieve "wiper" die ervoor zorgt dat er geen klontjes ontstaan tijdens het aanbrengen. Dit resulteert in een onberispelijke, strakke look zonder vervelende klontjes. De L'Oréal Paris Voluminous X5 mascara is de ultieme keuze voor iedereen die op zoek is naar een prachtige, schone uitstraling met buitengewoon volume. Als je een extra zwarte, intense look wilt creëren, raden we aan om de Voluminous Carbon Black mascara te gebruiken. Met de L'Oréal Paris Voluminous X5 mascara krijg je wimpers die je ogen doen oplichten en je hele look naar een hoger niveau tillen. Ervaar de weelderigheid en impact van volumineuze wimpers die elke blik versterken. Voel je zelfverzekerd en stralend met deze mascara die je ogen laat spreken. Voeg een vleugje glamour toe aan je dagelijkse make-uproutine en laat je wimpers schitteren met deze onmisbare L'Oréal Paris Voluminous X5 mascara.

Veelgestelde vragen over L'Oréal Paris Voluminous X5 Mascara

L'Oréal Paris Voluminous X5 Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L'Oréal Paris Voluminous X5 Mascara is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L'Oréal Paris Voluminous X5 Mascara is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L'Oréal Paris Voluminous X5 Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

L'Oréal Paris Voluminous X5 Mascara heeft een inhoud van 8 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara