1. makeup
  2. Olaplex Lashbond 4,5 ml

Olaplex Lashbond 4,5 ml

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Olaplex Lashbond 4,5 ml om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Olaplex Lashbond 4,5 ml en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Olaplex Lashbond 4,5 ml

Merk

Olaplex

Kleur

Waterproof

Effect

Periode na opening

12 maand

Inhoud

4.5 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Olaplex Lashbond 4,5 ml

Onze nieuwste toevoeging aan het Olaplex assortiment is de Olaplex Lashbond, een revolutionaire behandeling voor prachtige en gezonde wimpers. Deze innovatieve formule is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid van je wimpers te verbeteren en ze te versterken vanaf de wortels. Met de Olaplex Lashbond kun je genieten van lange, volle en gezonde wimpers zonder zorgen over schade of verzwakking. Deze unieke formule werkt diep in op de wimperhaartjes, herstelt en versterkt ze van binnenuit. Het resultaat? Wimpers die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook gezond aanvoelen. De Olaplex Lashbond wordt geleverd in een handige 4,5 ml verpakking, waardoor je er lang van kunt genieten. Breng de behandeling eenvoudig aan op je wimpers voor het slapengaan en laat de formule 's nachts zijn magie doen. Word wakker met wimpers die er voller, langer en gezonder uitzien. Voel je zelfverzekerd en straal met je prachtige wimpers dankzij de Olaplex Lashbond.

Veelgestelde vragen over Olaplex Lashbond 4,5 ml

Olaplex Lashbond 4,5 ml is van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Olaplex Lashbond 4,5 ml is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Olaplex Lashbond 4,5 ml is .

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Olaplex Lashbond 4,5 ml is deze 12 maand nadat het geopend is.

Olaplex Lashbond 4,5 ml heeft een inhoud van 4.5 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara