1. makeup
  2. Miss Sporty Fabulous Lash Curved mascara Black

Miss Sporty Fabulous Lash Curved mascara Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Miss Sporty Fabulous Lash Curved mascara Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Miss Sporty Fabulous Lash Curved mascara Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Miss Sporty Fabulous Lash Curved mascara Black

Merk

Miss sporty

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

8 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Miss Sporty Fabulous Lash Curved mascara Black

Met de Miss Sporty Fabulous Lash Curved Mascara creëer je moeiteloos een prachtige, wijde oogopslag. Deze mascara is geschikt voor zowel een natuurlijke als dramatische look. De uniek gekrulde borstel is ontworpen om elk wimperhaartje te bereiken, van de ooghoek tot de ooghoek. Deze mascara zorgt voor perfecte definitie zonder enige klontjes. Het geheim zit hem in de gelijkmatige applicatie, van de aanzet tot de top van de wimpers. Dankzij de speciale formule blijven je wimpers de hele dag perfect gekruld, zonder te verzakken. Met de Miss Sporty Fabulous Lash Curved Mascara hoef je je geen zorgen te maken over uitgelopen mascara. Deze mascara is namelijk ook nog eens waterbestendig, waardoor hij zelfs tijdens een regenachtige dag of een intensieve workout op zijn plaats blijft zitten. Voel je zelfverzekerd en stralend met deze mascara, die je wimpers de perfecte krul en definitie geeft.

Veelgestelde vragen over Miss Sporty Fabulous Lash Curved mascara Black

Miss Sporty Fabulous Lash Curved mascara Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Miss Sporty Fabulous Lash Curved mascara Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Miss Sporty Fabulous Lash Curved mascara Black is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Miss Sporty Fabulous Lash Curved mascara Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Miss Sporty Fabulous Lash Curved mascara Black heeft een inhoud van 8 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara