1. makeup
  2. Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara 3 in 1 formule

Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara 3 in 1 formule

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara 3 in 1 formule om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara 3 in 1 formule en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara 3 in 1 formule

Merk

Golden Rose

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

10 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara 3 in 1 formule

De Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara is een ware gamechanger voor je wimpers. Met zijn unieke 3 in 1 formule creëer je een dramatisch 3D effect, waardoor je wimpers er maar liefst 3 keer voller, langer en met meer krul uitzien. Deze mascara geeft je een verbluffende oogopslag en laat je wimpers stralen als nooit tevoren. De speciale formule van deze mascara zorgt ervoor dat elke wimperhaar wordt omhuld met intense kleur en volume. Je wimpers worden optimaal verlengd, waardoor je een verleidelijke oogopslag krijgt. Bovendien zorgt de mascara voor een prachtige krul, waardoor je wimpers mooi omhoog worden gelift. De Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara is niet zomaar een mascara, het is een must-have voor elke make-up liefhebber. Of je nu een natuurlijke look wilt creëren of voor een intense make-up look gaat, deze mascara maakt het mogelijk. Laat je wimpers stralen en geniet van het 3D effect dat deze mascara je geeft. Voel je zelfverzekerd en maak een statement met je ogen.

Veelgestelde vragen over Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara 3 in 1 formule

Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara 3 in 1 formule is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara 3 in 1 formule is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara 3 in 1 formule is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara 3 in 1 formule is deze 6 maand nadat het geopend is.

Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara 3 in 1 formule heeft een inhoud van 10 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara