1. makeup
  2. Hypoallergenic Hypoallergene Waterproof Mascara

Hypoallergenic Hypoallergene Waterproof Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Hypoallergenic Hypoallergene Waterproof Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Hypoallergenic Hypoallergene Waterproof Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Hypoallergenic Hypoallergene Waterproof Mascara

Merk

Hypoallergenic

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

3 maand

Inhoud

8 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Hypoallergenic Hypoallergene Waterproof Mascara

Ben je op zoek naar een mascara die niet alleen je wimpers verzorgt en verlengt, maar ook nog eens waterproof is? Dan is de Hypoallergene Waterproof Mascara perfect voor jou! Deze mascara zorgt ervoor dat je wimpers langer en voller lijken, zonder dat ze aan elkaar gaan plakken of dat de mascara gaat klonteren. Het speciale borsteltje van deze mascara is ontworpen om zelfs de kortste wimpers te bereiken en te accentueren. Hierdoor krijg je een prachtige oogopslag met volle, lange wimpers. Maar dat is nog niet alles! Deze mascara is ook nog eens waterproof, waardoor je geen zorgen hoeft te maken dat je make-up uitloopt bij regen of tranen. Wat deze mascara echt bijzonder maakt, zijn de voedende ingrediënten die het bevat. De Hypoallergene Waterproof Mascara is verrijkt met onder andere bijenwas, carnauba en ricinusolie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je wimpers niet alleen mooi worden, maar ook beschermd en gevoed worden. Dus als je op zoek bent naar een mascara die je wimpers verzorgt, verlengt én waterproof is, dan is de Hypoallergene Waterproof Mascara de perfecte keuze voor jou!

Veelgestelde vragen over Hypoallergenic Hypoallergene Waterproof Mascara

Hypoallergenic Hypoallergene Waterproof Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Hypoallergenic Hypoallergene Waterproof Mascara is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Hypoallergenic Hypoallergene Waterproof Mascara is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Hypoallergenic Hypoallergene Waterproof Mascara is deze 3 maand nadat het geopend is.

Hypoallergenic Hypoallergene Waterproof Mascara heeft een inhoud van 8 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara