1. makeup
  2. 2 x Pupa Milano Vamp Extreme Mascara 010 Black Voordeelverpakking

2 x Pupa Milano Vamp Extreme Mascara 010 Black Voordeelverpakking

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor 2 x Pupa Milano Vamp Extreme Mascara 010 Black Voordeelverpakking om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over 2 x Pupa Milano Vamp Extreme Mascara 010 Black Voordeelverpakking en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties 2 x Pupa Milano Vamp Extreme Mascara 010 Black Voordeelverpakking

Merk

Pupa milano

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

0.04 kg

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van 2 x Pupa Milano Vamp Extreme Mascara 010 Black Voordeelverpakking

De 2 x Pupa Milano Vamp Extreme Mascara 010 Black Voordeelverpakking is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar dramatische en intense wimpers. Deze mascara is speciaal ontworpen om je wimpers een volumineuze en verlengende look te geven, waardoor je ogen onmiddellijk opvallen. De mascara bevat een unieke formule met hoogwaardige ingrediënten zoals synthetische bijenwas, carnaubawas en plantaardige oliën. Deze ingrediënten werken samen om je wimpers te versterken en te voeden, terwijl ze tegelijkertijd een prachtige glans geven. De mascara is ook verrijkt met extracten van chrysanthellum indicum en alteromonas ferment, die helpen om je wimpers te versterken en te beschermen. Met de speciaal ontworpen borstel kun je de mascara gelijkmatig aanbrengen, vanaf de wortels tot aan de puntjes van je wimpers. Hierdoor worden al je wimpers bedekt en krijg je een perfecte, klontvrije finish. De mascara is langhoudend en veegvast, waardoor je de hele dag kunt genieten van prachtig gedefinieerde wimpers. Voeg de 2 x Pupa Milano Vamp Extreme Mascara 010 Black Voordeelverpakking toe aan je make-upcollectie en creëer moeiteloos een intense en verleidelijke oogopslag.

Veelgestelde vragen over 2 x Pupa Milano Vamp Extreme Mascara 010 Black Voordeelverpakking

2 x Pupa Milano Vamp Extreme Mascara 010 Black Voordeelverpakking is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. 2 x Pupa Milano Vamp Extreme Mascara 010 Black Voordeelverpakking is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van 2 x Pupa Milano Vamp Extreme Mascara 010 Black Voordeelverpakking is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor 2 x Pupa Milano Vamp Extreme Mascara 010 Black Voordeelverpakking is deze 12 maand nadat het geopend is.

2 x Pupa Milano Vamp Extreme Mascara 010 Black Voordeelverpakking heeft een inhoud van 0.04 kg. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara