1. makeup
  2. Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara 10 Noir

Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara 10 Noir

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara 10 Noir om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara 10 Noir en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara 10 Noir

Merk

Chanel

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

3 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara 10 Noir

De Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara 10 Noir is een revolutionair product dat zorgt voor prachtige en volumineuze wimpers. Het unieke 3D-geprinte mascaraborsteltje met een honingraatstructuur zorgt ervoor dat elke wimper perfect wordt bedekt met de juiste hoeveelheid mascara. Het borsteltje neemt precies genoeg mascara op en brengt deze moeiteloos aan, waardoor er geen klontjes ontstaan. De formule van deze mascara is verrijkt met rijst- en bijenwas, die de textuur van de mascara soepel houden. Hierdoor worden de wimpers omhuld en krijgen ze een extreem volume. Daarnaast bevat de mascara een provitamine die de wimpers versterkt, waardoor ze mooi en gezond blijven. Met deze mascara creëer je niet alleen een verleidelijke oogopslag, maar zorg je ook voor sterke en verzorgde wimpers. Voel je zelfverzekerd en straal met de Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara 10 Noir!

Veelgestelde vragen over Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara 10 Noir

Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara 10 Noir is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara 10 Noir is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara 10 Noir is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara 10 Noir is deze 6 maand nadat het geopend is.

Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara 10 Noir heeft een inhoud van 3 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara