1. makeup
  2. Max Factor Clump Defy False Lash Effect Mascara #black 13 Ml

Max Factor Clump Defy False Lash Effect Mascara #black 13 Ml

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Max Factor Clump Defy False Lash Effect Mascara #black 13 Ml om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Max Factor Clump Defy False Lash Effect Mascara #black 13 Ml en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Max Factor Clump Defy False Lash Effect Mascara #black 13 Ml

Merk

Max Factor

Kleur

Creme

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

13 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Max Factor Clump Defy False Lash Effect Mascara #black 13 Ml

De Max Factor Clump Defy False Lash Effect Mascara #zwart 13 ml is de perfecte mascara voor een verleidelijke oogopslag. Met deze mascara creëer je moeiteloos lange, volumineuze en klontvrije wimpers. Dankzij de innovatieve formule worden je wimpers verlengd en versterkt, waardoor ze er voller en dikker uitzien. Het borsteltje met de unieke Clump Defy-technologie zorgt ervoor dat de mascara gelijkmatig en zonder klontjes wordt aangebracht, voor een professioneel resultaat. Deze mascara is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid van jouw wimpers te verbeteren. De diepzwarte kleur van de mascara geeft je wimpers een intense en dramatische uitstraling. Met slechts één laagje krijg je al een prachtig effect, maar je kunt de mascara ook laagje voor laagje opbouwen voor een nog intensere look. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon je dagelijkse make-uproutine wilt verbeteren, deze mascara is de perfecte keuze. Bovendien is de formule van de mascara langhoudend en veegvast, zodat je de hele dag kunt genieten van mooie en volumineuze wimpers.

Veelgestelde vragen over Max Factor Clump Defy False Lash Effect Mascara #black 13 Ml

Max Factor Clump Defy False Lash Effect Mascara #black 13 Ml is Creme van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Max Factor Clump Defy False Lash Effect Mascara #black 13 Ml is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Max Factor Clump Defy False Lash Effect Mascara #black 13 Ml is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Max Factor Clump Defy False Lash Effect Mascara #black 13 Ml is deze 6 maand nadat het geopend is.

Max Factor Clump Defy False Lash Effect Mascara #black 13 Ml heeft een inhoud van 13 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara