1. makeup
  2. L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara - Mascara voor lange, gelifte wimpers en volume 9,9ML

L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara - Mascara voor lange, gelifte wimpers en volume 9,9ML

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara - Mascara voor lange, gelifte wimpers en volume 9,9ML om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara - Mascara voor lange, gelifte wimpers en volume 9,9ML en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara - Mascara voor lange, gelifte wimpers en volume 9,9ML

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

9.9 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara - Mascara voor lange, gelifte wimpers en volume 9,9ML

Ervaar een revolutionaire transformatie van je wimpers met de L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara! Deze mascara is speciaal ontwikkeld om jouw wimpers naar ongekende hoogtes te tillen en een prachtig volume te geven. Met slechts één laagje creëer je direct een intense blik met wimpers die er langer en voller uitzien. De geavanceerde formule van deze mascara zorgt ervoor dat elke wimperhaar wordt omhuld met een intense zwarte kleur, zonder klontjes of vegen. Dankzij het unieke liftende borsteltje worden je wimpers perfect gescheiden en gelift, waardoor ze een prachtige krul krijgen. De mascara is verrijkt met voedende ingrediënten die je wimpers verzorgen en versterken, zodat ze er gezond en glanzend uitzien. Met de L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara creëer je moeiteloos een dramatische oogopslag die de hele dag perfect blijft zitten. Of je nu een natuurlijke look wilt creëren of juist wilt uitpakken met een intense oogmake-up, deze mascara is jouw geheime wapen. Voel je zelfverzekerd en laat je wimpers stralen met deze innovatieve mascara van L'Oréal Paris!

Veelgestelde vragen over L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara - Mascara voor lange, gelifte wimpers en volume 9,9ML

L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara - Mascara voor lange, gelifte wimpers en volume 9,9ML is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara - Mascara voor lange, gelifte wimpers en volume 9,9ML is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara - Mascara voor lange, gelifte wimpers en volume 9,9ML is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara - Mascara voor lange, gelifte wimpers en volume 9,9ML is deze 12 maand nadat het geopend is.

L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara - Mascara voor lange, gelifte wimpers en volume 9,9ML heeft een inhoud van 9.9 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara