1. makeup
  2. L'Oreal Double Extension Extra Black Mascara

L'Oreal Double Extension Extra Black Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L'Oreal Double Extension Extra Black Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L'Oreal Double Extension Extra Black Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L'Oreal Double Extension Extra Black Mascara

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

12 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L'Oreal Double Extension Extra Black Mascara

De L'Oreal Double Extension Extra Black Mascara is dé ultieme mascara voor langere en verzorgde wimpers. Met dit innovatieve product krijg je in slechts 2 stappen prachtige wimpers. De eerste stap is de basislaag, die niet alleen je wimpers voedt en beschermt, maar ook versterkt. Hierdoor worden je wimpers gezonder en sterker, waardoor ze minder snel afbreken. Na de basislaag is het tijd voor de toplaag van deze mascara. Deze bevat ultra verlengende buisjes die zorgen voor een zichtbare verlenging van je wimpers tot wel 80 procent. Je wimpers worden intens zwart en krijgen een opvallende lengte, waardoor je ogen direct meer expressie krijgen. Daarnaast heeft de Double Extension Extra Black Mascara een langdurige formule, waardoor je de hele dag kunt genieten van prachtige wimpers. Deze mascara is ook geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers. Met zijn handige borsteltje kun je de mascara gelijkmatig en precies aanbrengen, voor een perfect resultaat. Kortom, met de L'Oreal Double Extension Extra Black Mascara creëer je moeiteloos de perfecte ooglook met langere en verzorgde wimpers.

Veelgestelde vragen over L'Oreal Double Extension Extra Black Mascara

L'Oreal Double Extension Extra Black Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L'Oreal Double Extension Extra Black Mascara is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L'Oreal Double Extension Extra Black Mascara is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L'Oreal Double Extension Extra Black Mascara is deze 12 maand nadat het geopend is.

L'Oreal Double Extension Extra Black Mascara heeft een inhoud van 12 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara