1. makeup
  2. Pupa Milano Vamp! All In One Mascara 101 Extra Black

Pupa Milano Vamp! All In One Mascara 101 Extra Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Pupa Milano Vamp! All In One Mascara 101 Extra Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Pupa Milano Vamp! All In One Mascara 101 Extra Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Pupa Milano Vamp! All In One Mascara 101 Extra Black

Merk

Pupa milano

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

1 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Pupa Milano Vamp! All In One Mascara 101 Extra Black

Creëer een betoverende look met de Pupa Milano Vamp! Mascara All In One! Deze mascara biedt niet alleen meer volume en verbluffende lengte, maar ook prachtige krul aan je wimpers. Bovendien zorgt deze mascara ervoor dat je natuurlijke wimpers nog mooier worden, dankzij speciale ingrediënten die de groei stimuleren en je wimpers sterker maken. Na slechts 30 dagen gebruik zullen je wimpers merkbaar dikker, langer en voller zijn! De Pupa Milano Vamp! Mascara All In One is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een dramatische oogopslag. Dankzij de diepzwarte kleur van deze mascara worden je wimpers intenser en krijgen ze een verleidelijke uitstraling. Met het unieke borsteltje kun je elke wimper bereiken, zelfs de kleinste haartjes worden perfect bedekt voor een prachtig resultaat. Het is de ultieme mascara voor een onweerstaanbare look! Waarom genoegen nemen met gewone mascara als je met de Pupa Milano Vamp! Mascara All In One een spectaculaire transformatie kunt ondergaan? Laat je betoveren door de magie van deze mascara en geniet van de adembenemende resultaten. Maak je wimpers dikker, langer en voller, en creëer een look waar je altijd van gedroomd hebt!

Veelgestelde vragen over Pupa Milano Vamp! All In One Mascara 101 Extra Black

Pupa Milano Vamp! All In One Mascara 101 Extra Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Pupa Milano Vamp! All In One Mascara 101 Extra Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Pupa Milano Vamp! All In One Mascara 101 Extra Black is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Pupa Milano Vamp! All In One Mascara 101 Extra Black is deze 12 maand nadat het geopend is.

Pupa Milano Vamp! All In One Mascara 101 Extra Black heeft een inhoud van 1 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara