1. makeup
  2. Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof - Mascara

Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof - Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof - Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof - Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof - Mascara

Merk

Helena Rubinstein

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

7.2 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof - Mascara

Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof - Mascara neemt je mee op een vooruitstrevende reis in de wereld van schoonheid en luxe. Dit innovatieve product is de nieuwste uitdaging van Helena Rubinstein en past perfect bij het fascinerende en creatieve merk. Deze mascara is ontworpen met een uniek duo van een borsteltje en een mascara, waardoor je wimpers moeiteloos worden verlengd en verdikt. Het resultaat is verbluffend: intense, zwarte wimpers die de hele dag perfect blijven zitten, zelfs onder water. Maar het is niet alleen de mascara zelf die indruk maakt. De verpakking van deze Lash Queen Fatal Blacks Waterproof is een waar kunstwerk op zich. De huls is half-slang, half-sieraad en is bedekt met kostbare metallic schilfertjes. Deze opvallende verpakking is een lust voor het oog en maakt van het aanbrengen van mascara een ware beleving. Laat je betoveren door de wereld van Helena Rubinstein en ontdek de magie van Lash Queen Fatal Blacks Waterproof. Geef je wimpers een luxueuze behandeling en geniet van intense, waterproof resultaten de hele dag door.

Veelgestelde vragen over Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof - Mascara

Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof - Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof - Mascara is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof - Mascara is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof - Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof - Mascara heeft een inhoud van 7.2 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara