1. makeup
  2. Benefit Bad Gal BANG! Mascara 8 g Black

Benefit Bad Gal BANG! Mascara 8 g Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Benefit Bad Gal BANG! Mascara 8 g Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Benefit Bad Gal BANG! Mascara 8 g Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Benefit Bad Gal BANG! Mascara 8 g Black

Merk

Benefit

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

85 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Benefit Bad Gal BANG! Mascara 8 g Black

De Benefit Bad Gal BANG! Mascara is dé ultieme mascara voor volle, volumineuze wimpers. Met zijn innovatieve formule en unieke borstel zorgt deze mascara voor een adembenemende oogopslag. De diepzwarte kleur geeft je wimpers een intense en verleidelijke uitstraling. Deze mascara heeft een lichtgewicht formule die moeiteloos op de wimpers glijdt, zonder ze te verzwaren. De speciaal ontworpen borstel met microvezels bereikt zelfs de kleinste wimperhaartjes, waardoor elke wimper wordt omhuld met een intense kleur en volume. Dankzij de langhoudende formule blijven je wimpers de hele dag perfect gekruld en veerkrachtig. Met de Benefit Bad Gal BANG! Mascara creëer je in een handomdraai dramatische en verleidelijke wimpers. Of je nu een natuurlijke look wilt of juist voor een intense oogopslag gaat, deze mascara is een absolute must-have in je make-up collectie. Voel je zelfverzekerd en stralend met deze geweldige mascara die je wimpers laat spreken!

Veelgestelde vragen over Benefit Bad Gal BANG! Mascara 8 g Black

Benefit Bad Gal BANG! Mascara 8 g Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Benefit Bad Gal BANG! Mascara 8 g Black is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Benefit Bad Gal BANG! Mascara 8 g Black is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Benefit Bad Gal BANG! Mascara 8 g Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Benefit Bad Gal BANG! Mascara 8 g Black heeft een inhoud van 85 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara