1. makeup
  2. Maybelline Volum'Express Black Waterproof Mascara

Maybelline Volum'Express Black Waterproof Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Maybelline Volum'Express Black Waterproof Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Maybelline Volum'Express Black Waterproof Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Maybelline Volum'Express Black Waterproof Mascara

Merk

Maybelline

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

8.5 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Maybelline Volum'Express Black Waterproof Mascara

De Maybelline Volum'Express Waterproof mascara in de kleur 01 Black is de perfecte bondgenoot voor prachtige en volumineuze wimpers. Deze waterproof mascara zorgt ervoor dat je wimpers er de hele dag lang vol en lang uitzien, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vlekken of uitlopen. Met zijn unieke formule geeft deze mascara je wimpers zichtbaar meer volume en lengte. De borstelharen zijn speciaal ontworpen om elke wimper van wortel tot punt te bedekken en te separeren, zodat je een indrukwekkende oogopslag krijgt. De intense zwarte kleur zorgt ervoor dat je wimpers direct meer definitie krijgen en je ogen echt laten spreken. Of je nu een dag op kantoor hebt, een avondje uit of een intense workout, deze waterproof mascara blijft moeiteloos op zijn plaats zitten. Je hoeft je geen zorgen te maken over regen, tranen of zweet, want je wimpers blijven perfect op hun plaats. Creëer de perfecte look met de Maybelline Volum'Express Waterproof mascara en geniet van langdurig volumineuze wimpers.

Veelgestelde vragen over Maybelline Volum'Express Black Waterproof Mascara

Maybelline Volum'Express Black Waterproof Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Maybelline Volum'Express Black Waterproof Mascara is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Maybelline Volum'Express Black Waterproof Mascara is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Maybelline Volum'Express Black Waterproof Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

Maybelline Volum'Express Black Waterproof Mascara heeft een inhoud van 8.5 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara