1. makeup
  2. L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara

L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Beige

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

7 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara

Maak een onvergetelijke indruk met de L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara. Deze revolutionaire 2-staps mascara is de ultieme bondgenoot voor prachtige, volumineuze wimpers. Met zijn unieke formule verrijkt met speciale vezels, creëert deze mascara een verbluffend resultaat dat je wimpers zichtbaar voller en langer maakt. De eerste stap is de basislaag, die je wimpers omhult met een intense zwarte kleur en ze direct een boost geeft. Vervolgens breng je de tweede laag aan, waarbij de speciale vezels zich hechten aan je wimpers en ze een dramatisch volume geven. Het resultaat? Wimpers die eruit springen, met een prachtige lengte en een adembenemende intensiteit. De False Lash Superstar X Fiber Mascara is niet alleen gemakkelijk aan te brengen, maar blijft ook de hele dag perfect zitten. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit, deze mascara garandeert een langdurig en vlekkeloos resultaat. Durf te stralen en geef je ogen de ultieme glamoureuze look met de L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara.

Veelgestelde vragen over L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara

L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara is Beige van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber Mascara heeft een inhoud van 7 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara