1. makeup
  2. L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara Waterproof 6.4 ml (Paradise Extatic)

L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara Waterproof 6.4 ml (Paradise Extatic)

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara Waterproof 6.4 ml (Paradise Extatic) om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara Waterproof 6.4 ml (Paradise Extatic) en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara Waterproof 6.4 ml (Paradise Extatic)

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

6.4 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara Waterproof 6.4 ml (Paradise Extatic)

De L’Oréal Paris Lash Paradise waterproof mascara is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar onweerstaanbaar volume en spectaculaire lengte voor hun wimpers. Met deze mascara kun je een open blik creëren en je ogen laten stralen! Maar dat is niet alles, deze mascara is ook nog eens waterproof, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over een plotselinge regenbui in Nederland. De L’Oréal Paris Lash Paradise mascara is speciaal ontwikkeld om langdurig en bestendig te zijn tegen water. Of je nu naar een feestje gaat, een dagje aan het strand doorbrengt of gewoon je dagelijkse activiteiten uitvoert, deze mascara zal je niet in de steek laten. Je kunt genieten van een prachtige ooglook zonder je zorgen te hoeven maken over uitgelopen mascara. Met een inhoud van 6.4 ml biedt deze mascara voldoende product om je wimpers keer op keer te voorzien van een intense volumeboost. De formule is lichtgewicht en zorgt ervoor dat je wimpers niet verzwaard worden. Bovendien is de mascara eenvoudig aan te brengen, waardoor je snel en moeiteloos de perfecte look kunt creëren. Voeg deze L’Oréal Paris Lash Paradise waterproof mascara toe aan je make-upcollectie en geniet van prachtige, volumineuze wimpers, zelfs tijdens de meest regenachtige dagen in Nederland!

Veelgestelde vragen over L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara Waterproof 6.4 ml (Paradise Extatic)

L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara Waterproof 6.4 ml (Paradise Extatic) is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara Waterproof 6.4 ml (Paradise Extatic) is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara Waterproof 6.4 ml (Paradise Extatic) is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara Waterproof 6.4 ml (Paradise Extatic) is deze 12 maand nadat het geopend is.

L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara Waterproof 6.4 ml (Paradise Extatic) heeft een inhoud van 6.4 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara