1. makeup
  2. Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 01

Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 01

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 01 om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 01 en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 01

Merk

Easy Paris

Kleur

Blauw

Waterproof

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

10 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 01

De Easy Paris Mascara Volume Waterproof is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar prachtig gedefinieerde wimpers. Dit flesje bevat 10 ml van de beste waterproof mascara die er is, in de betoverende kleur Nummer 01. Met deze mascara bereikt u moeiteloos een verleidelijk volume, zonder klontjes of vlekken. Wat deze mascara echt speciaal maakt, is het unieke penseel. Met dit penseel kunt u de mascara gelijkmatig aanbrengen, zodat elke wimper perfect wordt bedekt. Maar dat is niet alles! Dankzij de speciale vorm van het penseel kunt u ook gemakkelijk de kortste wimpers in de ooghoeken bereiken, voor een verfijnde en elegante look. De waterproof formule van deze mascara zorgt ervoor dat uw wimpers de hele dag perfect blijven, zelfs in vochtige omstandigheden. Of u nu een avondje uit gaat, een intensieve workout doet of gewoon door een regenbui moet, deze mascara blijft op zijn plaats en laat uw ogen stralen. Voeg de Easy Paris Mascara Volume Waterproof toe aan uw make-uproutine en geniet van prachtig gedefinieerde wimpers die de hele dag lang meegaan. Laat uw ogen spreken en creëer een verfijnde en betoverende look met deze geweldige mascara.

Veelgestelde vragen over Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 01

Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 01 is Blauw van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 01 is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 01 is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 01 is deze 12 maand nadat het geopend is.

Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 01 heeft een inhoud van 10 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara