1. makeup
  2. Rimmel Mascara Extra 3D Lash Black 8ml

Rimmel Mascara Extra 3D Lash Black 8ml

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Rimmel Mascara Extra 3D Lash Black 8ml om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Rimmel Mascara Extra 3D Lash Black 8ml en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Rimmel Mascara Extra 3D Lash Black 8ml

Merk

Rimmel London

Kleur

Creme

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

8 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Rimmel Mascara Extra 3D Lash Black 8ml

Met de Rimmel Mascara Extra 3D Lash Black geef je je wimpers een prachtige, intense look. Deze diepzwarte mascara is speciaal ontworpen om je wimpers te laten stralen als nooit tevoren. Met slechts één laagje van deze mascara krijgen je wimpers direct een boost van volume en lengte. De unieke formule van deze mascara zorgt ervoor dat je wimpers dikker en langer lijken, waardoor ze een verleidelijke uitstraling krijgen. Je wimpers worden perfect gescheiden en gekruld, waardoor ze er langer en voller uitzien. Of je nu een natuurlijke look wilt creëren of juist voor een dramatische oogopslag gaat, deze mascara is geschikt voor elke gelegenheid. Met een inhoud van 8 ml gaat deze mascara lang mee, zodat je keer op keer kunt genieten van prachtige, opvallende wimpers. De handige borstel zorgt ervoor dat de mascara gelijkmatig en precies wordt aangebracht, zonder klontjes of vlekken. Geef je wimpers een extra dimensie en laat ze stralen met de Rimmel Mascara Extra 3D Lash Black.

Veelgestelde vragen over Rimmel Mascara Extra 3D Lash Black 8ml

Rimmel Mascara Extra 3D Lash Black 8ml is Creme van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Rimmel Mascara Extra 3D Lash Black 8ml is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Rimmel Mascara Extra 3D Lash Black 8ml is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Rimmel Mascara Extra 3D Lash Black 8ml is deze 6 maand nadat het geopend is.

Rimmel Mascara Extra 3D Lash Black 8ml heeft een inhoud van 8 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara