1. makeup
  2. W7 Crystal Clear Mascara Transparant

W7 Crystal Clear Mascara Transparant

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor W7 Crystal Clear Mascara Transparant om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over W7 Crystal Clear Mascara Transparant en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties W7 Crystal Clear Mascara Transparant

Merk

W7 Make-Up

Kleur

Transparant

Waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

15 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van W7 Crystal Clear Mascara Transparant

Geef jouw wimpers een voedende boost met de W7 Crystal Clear Mascara Transparant. Deze transparante mascara heeft een unieke formule die speciaal is ontwikkeld om jouw wimpers te verbeteren zonder dat ze plakkerig of zwaar aanvoelen. Deze innovatieve mascara is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een subtiele, natuurlijke look. De transparante formule geeft je wimpers een gezonde glans en maakt ze zichtbaar langer en voller. Je kunt deze mascara eenvoudig aanbrengen als basislaag voordat je je reguliere mascara aanbrengt, waardoor je wimpers er nog mooier uitzien. Daarnaast heeft de W7 Crystal Clear Mascara Transparant ook verzorgende eigenschappen. De formule is verrijkt met voedende ingrediënten die je wimpers hydrateren en versterken. Hierdoor worden je wimpers gezonder en kunnen ze beter groeien. Met deze mascara zorg je niet alleen voor een prachtig uiterlijk, maar ook voor gezonde en gevoede wimpers. Verwen jezelf met deze unieke transparante mascara en laat je wimpers stralen!

Veelgestelde vragen over W7 Crystal Clear Mascara Transparant

W7 Crystal Clear Mascara Transparant is Transparant van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. W7 Crystal Clear Mascara Transparant is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van W7 Crystal Clear Mascara Transparant is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor W7 Crystal Clear Mascara Transparant is deze 12 maand nadat het geopend is.

W7 Crystal Clear Mascara Transparant heeft een inhoud van 15 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara