1. makeup
  2. 3x L'Oréal Double Extension Waterproof Mascara

3x L'Oréal Double Extension Waterproof Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor 3x L'Oréal Double Extension Waterproof Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over 3x L'Oréal Double Extension Waterproof Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties 3x L'Oréal Double Extension Waterproof Mascara

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

3 maand

Inhoud

36 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van 3x L'Oréal Double Extension Waterproof Mascara

De 3x L'Oréal Double Extension Waterproof Mascara is een revolutionaire mascara die zorgt voor langere en verzorgde wimpers in slechts 2 stappen. De basislaag van deze mascara voedt, beschermt en versterkt de wimpers, waardoor ze er gezonder en sterker uitzien. Daarnaast bevat de toplaag ultra verlengende buisjes die zorgen voor een zichtbare verlenging van de wimpers tot wel 80 procent. Om deze mascara optimaal te gebruiken, breng je eerst de basislaag aan. Deze laag voedt en beschermt de wimpers, waardoor ze klaar zijn om bedekt te worden met intense kleur. Na het aanbrengen van de basislaag zullen je wimpers direct zichtbaar langer zijn en klaar zijn om verder geaccentueerd te worden. Vervolgens breng je de toplaag aan voor een intense kleur en een extra zichtbaar verlengend effect. De beauty tubes in de toplaag zitten als een omhulsel aan de wimpers vast, waardoor ze er volumineus en prachtig uitzien. Met de 3x L'Oréal Double Extension Waterproof Mascara geniet je de hele dag van langere, verzorgde en volumineuze wimpers. Deze mascara is waterproof, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over uitlopen of vlekken. Voel je zelfverzekerd en stralend met deze innovatieve mascara die je wimpers naar een hoger niveau tilt.

Veelgestelde vragen over 3x L'Oréal Double Extension Waterproof Mascara

3x L'Oréal Double Extension Waterproof Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. 3x L'Oréal Double Extension Waterproof Mascara is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van 3x L'Oréal Double Extension Waterproof Mascara is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor 3x L'Oréal Double Extension Waterproof Mascara is deze 3 maand nadat het geopend is.

3x L'Oréal Double Extension Waterproof Mascara heeft een inhoud van 36 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara