1. makeup
  2. Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever 11ml

Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever 11ml

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever 11ml om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever 11ml en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever 11ml

Merk

catrice

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

11 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever 11ml

De Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever is dé ultieme mascara voor een verbluffende oogopslag. Met deze mascara krijg je niet alleen extra volume, maar ook lengte en krul voor je wimpers. Het resultaat? Adembenemende, opvallende en intens zwarte wimpers die je ogen laten stralen. Deze mascara zorgt voor een ongekend volume-effect. Je wimpers worden voller en dikker, waardoor ze direct opvallen. Daarnaast zorgt de formule ook voor extra lengte, waardoor je wimpers prachtig lang worden. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft de mascara ook een mooie krul aan je wimpers, waardoor je ogen optisch gelift worden. Met de Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever creëer je moeiteloos een verleidelijke oogopslag. De intense zwarte kleur accentueert je ogen en zorgt voor een dramatisch effect. De mascara heeft een fijne applicator die zorgt voor een gelijkmatige en precieze verdeling van het product. Daarnaast is de mascara ook nog eens langhoudend, zodat je de hele dag kunt genieten van prachtige, volumineuze en gekrulde wimpers. Ga voor een indrukwekkende look met de Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever!

Veelgestelde vragen over Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever 11ml

Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever 11ml is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever 11ml is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever 11ml is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever 11ml is deze 6 maand nadat het geopend is.

Catrice Allround Mascara 010 Blackest Carbon Black Ever 11ml heeft een inhoud van 11 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara