1. makeup
  2. Lancôme Grandiôse Mascara

Lancôme Grandiôse Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Lancôme Grandiôse Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Lancôme Grandiôse Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Lancôme Grandiôse Mascara

Merk

Lancôme

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

3 maand

Inhoud

10 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Lancôme Grandiôse Mascara

De Lancôme Grandiôse Mascara is dé must-have voor elke vrouw die op zoek is naar intensere en verleidelijke wimpers. Deze zwarte mascara zorgt voor een prachtige oogopslag met meer volume, verlenging en perfect gescheiden wimpers. De innovatieve formule van deze mascara is speciaal ontworpen om uw wimpers een spectaculaire transformatie te geven. De unieke borstel heeft een gebogen vorm, waardoor het aanbrengen van de mascara een moeiteloze ervaring wordt. De borstel bereikt elke wimper vanaf de wortel tot aan de punt, waardoor ze perfect worden gescheiden en er geen klontjes ontstaan. De Lancôme Grandiôse Mascara geeft niet alleen volume en verlenging aan uw wimpers, maar krult ze ook prachtig op. Uw ogen zullen er groter en expressiever uitzien. Bovendien blijft de mascara de hele dag perfect zitten, zonder uit te lopen of te vervagen. Met deze mascara creëert u moeiteloos een verleidelijke oogopslag die indruk zal maken. Voel u zelfverzekerd en stralend met de Lancôme Grandiôse Mascara!

Veelgestelde vragen over Lancôme Grandiôse Mascara

Lancôme Grandiôse Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Lancôme Grandiôse Mascara is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Lancôme Grandiôse Mascara is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Lancôme Grandiôse Mascara is deze 3 maand nadat het geopend is.

Lancôme Grandiôse Mascara heeft een inhoud van 10 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara