1. makeup
  2. Maybelline Lash Sensational Primer Mascara

Maybelline Lash Sensational Primer Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Maybelline Lash Sensational Primer Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Maybelline Lash Sensational Primer Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Maybelline Lash Sensational Primer Mascara

Merk

Maybelline

Kleur

001 Transparent

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

7 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Maybelline Lash Sensational Primer Mascara

Geef je favoriete mascara een extra boost met de Maybelline Lash Sensational Primer Mascara! Deze primer is de ultieme voorbereiding voor sensationeel uitgewaaierd volume. Je kunt deze primer als basis gebruiken voor elke mascara. De Lash Sensational Primer zorgt ervoor dat je wimpers zachter, lichter en soepeler worden, waardoor je een aangename draagbaarheid ervaart. Deze primer is niet zomaar een basis mascara. Hij geeft je wimpers meer en intenser volume, waardoor ze er mooier uitzien. Daarnaast zijn je wimpers ook nog eens zachter en lichter. De Lash Sensational Primer is oogheelkundig getest en daardoor geschikt voor mensen met gevoelige ogen en contactlensdragers. Onze make-up artist heeft ook nog een handige tip: breng meerdere lagen van de Lash Sensational Primer aan, laat dit drogen en breng vervolgens je favoriete mascara aan. Zo creëer je een prachtige ooglook met volumineuze wimpers.

Veelgestelde vragen over Maybelline Lash Sensational Primer Mascara

Maybelline Lash Sensational Primer Mascara is 001 Transparent van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Maybelline Lash Sensational Primer Mascara is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Maybelline Lash Sensational Primer Mascara is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Maybelline Lash Sensational Primer Mascara is deze 12 maand nadat het geopend is.

Maybelline Lash Sensational Primer Mascara heeft een inhoud van 7 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara