1. makeup
  2. Cheeky The Lift Up Effect Mascara 9ml

Cheeky The Lift Up Effect Mascara 9ml

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Cheeky The Lift Up Effect Mascara 9ml om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Cheeky The Lift Up Effect Mascara 9ml en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Cheeky The Lift Up Effect Mascara 9ml

Merk

Paese

Kleur

Creme

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

9 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Cheeky The Lift Up Effect Mascara 9ml

De Paese Mascara Cheeky is een must-have voor iedereen die op zoek is naar prachtige, verlengde wimpers. Met zijn gemakkelijke applicatie en liftende effect maakt deze mascara jouw ogen onweerstaanbaar. De lichte gel-formule maakt het mogelijk om meerdere lagen aan te brengen, zodat je het gewenste effect kunt bereiken. Wat deze mascara echt bijzonder maakt, is de innovatieve en strategische borstel. Deze zorgt voor een direct krullend effect en een spectaculaire definitie van je wimpers. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze mascara verrijkt met zwarte parel extract. Dit ingrediënt revitaliseert en hydrateert je wimpers, waardoor ze er gezond en glanzend uitzien. Deze mascara is niet waterproof, maar gaat maar liefst 12 uur mee. Dus of je nu een lange werkdag hebt of een avondje uit, je kunt erop vertrouwen dat je wimpers er de hele dag perfect uitzien. En als je de mascara wilt verwijderen, is dat ook geen probleem. Het is makkelijk te verwijderen en laat je wimpers in een goede staat achter. Maak je klaar om indruk te maken met de Cheeky The Lift Up Effect Mascara!

Veelgestelde vragen over Cheeky The Lift Up Effect Mascara 9ml

Cheeky The Lift Up Effect Mascara 9ml is Creme van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Cheeky The Lift Up Effect Mascara 9ml is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Cheeky The Lift Up Effect Mascara 9ml is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Cheeky The Lift Up Effect Mascara 9ml is deze 12 maand nadat het geopend is.

Cheeky The Lift Up Effect Mascara 9ml heeft een inhoud van 9 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara