1. makeup
  2. Golden Rose Lash Primer Mascara Basis voor Mascara met Provitamine B5

Golden Rose Lash Primer Mascara Basis voor Mascara met Provitamine B5

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Golden Rose Lash Primer Mascara Basis voor Mascara met Provitamine B5 om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Golden Rose Lash Primer Mascara Basis voor Mascara met Provitamine B5 en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Golden Rose Lash Primer Mascara Basis voor Mascara met Provitamine B5

Merk

Golden Rose

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

9 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Golden Rose Lash Primer Mascara Basis voor Mascara met Provitamine B5

De Golden Rose Lash Primer Mascara Basis voor Mascara met Provitamine B5 is een absolute must-have voor elke make-up liefhebber. Deze innovatieve mascara basis zorgt ervoor dat het volume en de lengte van je wimpers aanzienlijk verbeterd worden, voordat je jouw favoriete mascara aanbrengt. Dankzij de toevoeging van Provitamine B5 worden je wimpers niet alleen optisch verlengd en verdikt, maar worden ze ook gevoed en verzorgd. De formule van deze primer is lichtgewicht en klontvrij, waardoor je wimpers natuurlijk en soepel aanvoelen. Bovendien zorgt de primer ervoor dat je mascara langer blijft zitten en niet uitloopt gedurende de dag. Met de Golden Rose Lash Primer Mascara Basis voor Mascara met Provitamine B5 ben je verzekerd van een verbluffende oogopslag. Gebruik deze primer als een basislaag voordat je je mascara aanbrengt en geniet van langere, vollere en gezonder uitziende wimpers. Voeg dit product toe aan je dagelijkse make-up routine en laat je ogen stralen als nooit tevoren.

Veelgestelde vragen over Golden Rose Lash Primer Mascara Basis voor Mascara met Provitamine B5

Golden Rose Lash Primer Mascara Basis voor Mascara met Provitamine B5 is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Golden Rose Lash Primer Mascara Basis voor Mascara met Provitamine B5 is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Golden Rose Lash Primer Mascara Basis voor Mascara met Provitamine B5 is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Golden Rose Lash Primer Mascara Basis voor Mascara met Provitamine B5 is deze 6 maand nadat het geopend is.

Golden Rose Lash Primer Mascara Basis voor Mascara met Provitamine B5 heeft een inhoud van 9 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara