1. makeup
  2. L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black

L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging

Periode na opening

72 maand

Inhoud

7 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black

L'Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black brengt jouw wimpers naar een geheel nieuwe dimensie van schoonheid! Met deze revolutionaire mascara beleef je een ongekende lengte en intensiteit voor je wimpers. De speciale formule, verrijkt met 1.2mm stretching micro-vezels, zorgt ervoor dat je wimpers eindeloos verlengd worden. De telescopische borstel van deze mascara is ontworpen om de vorm van je oogleden nauwkeurig te volgen. Hierdoor wordt elke wimper omhuld en verlengd in slechts één soepele beweging. Je zult versteld staan van het resultaat: prachtig lange, volle wimpers die je ogen laten stralen. Met L'Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black zul je elke dag een verbluffende oogopslag hebben. Deze mascara is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een indrukwekkende lengte en intense zwarte kleur voor hun wimpers. Laat je betoveren door de magie van deze mascara en geniet van een ongeëvenaarde dimensie voor je wimpers!

Veelgestelde vragen over L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black

L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black is Verlenging.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black is deze 72 maand nadat het geopend is.

L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black heeft een inhoud van 7 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara