1. makeup
  2. L'Oreal volume million lashes mascara -Extra Black

L'Oreal volume million lashes mascara -Extra Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L'Oreal volume million lashes mascara -Extra Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L'Oreal volume million lashes mascara -Extra Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L'Oreal volume million lashes mascara -Extra Black

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

60 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L'Oreal volume million lashes mascara -Extra Black

De L'Oreal volume million lashes mascara - Extra Black is de perfecte mascara voor een intense en volumineuze oogopslag. Deze mascara heeft een diepzwarte kleur en een speciale formule die zorgt voor versterking en versteviging van de wimpers. Deze mascara is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid. De rubberen borstel zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige applicatie, waardoor elke wimper wordt bereikt en een indrukwekkend volume wordt gecreëerd. Deze nieuwe generatie mascara biedt een unieke ervaring. Elke wimper wordt vermenigvuldigd en krijgt tot wel 3 keer meer volume, voor een spectaculaire oogopslag. De intens zwarte kleur zorgt voor een diepe en mysterieuze uitstraling. Ontdek de kracht van de L'Oreal volume million lashes mascara - Extra Black en maak van je wimpers een echte blikvanger. Laat je ogen stralen en geniet van een adembenemende oogopslag.

Veelgestelde vragen over L'Oreal volume million lashes mascara -Extra Black

L'Oreal volume million lashes mascara -Extra Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L'Oreal volume million lashes mascara -Extra Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L'Oreal volume million lashes mascara -Extra Black is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L'Oreal volume million lashes mascara -Extra Black is deze 12 maand nadat het geopend is.

L'Oreal volume million lashes mascara -Extra Black heeft een inhoud van 60 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara