1. makeup
  2. Max Factor False Lash Effect XXL Mascara 001 Black

Max Factor False Lash Effect XXL Mascara 001 Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Max Factor False Lash Effect XXL Mascara 001 Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Max Factor False Lash Effect XXL Mascara 001 Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Max Factor False Lash Effect XXL Mascara 001 Black

Merk

Max Factor

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

12 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Max Factor False Lash Effect XXL Mascara 001 Black

Ontdek de ultieme wimpverlenging met de nieuwe Max Factor False Lash Effect XXL Mascara 001 Black. Deze mascara geeft je het gevoel alsof je rechtstreeks uit de salon komt, met vollere en langere wimpers die de show stelen. Maar het beste van alles? Geen lijm, geen salonbezoek en geen valse wimpers nodig! Met de baanbrekende formule van deze mascara gaat Max Factor verder dan alleen het verlengen van je wimpers. Het creëert een instant salonwimperverlengingseffect zonder enige schade aan je natuurlijke wimpers. De speciale 'good for you'-formule samen met de unieke bloemblaadje-vormige borstel zorgen voor een perfecte verlenging van je wimpers. Deze mascara is geïnspireerd op de salon wimperextensions en is nu beschikbaar voor jou om elke dag van te genieten. Met Max Factor False Lash Effect XXL Mascara heb jij de XXL-impact in je eigen handen. Laat je wimpers groter dromen en bouw ze op tot ongekende lengtes. Voel je zelfverzekerd en straal met je prachtige wimpers, dankzij deze meesterlijke mascara van Max Factor.

Veelgestelde vragen over Max Factor False Lash Effect XXL Mascara 001 Black

Max Factor False Lash Effect XXL Mascara 001 Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Max Factor False Lash Effect XXL Mascara 001 Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Max Factor False Lash Effect XXL Mascara 001 Black is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Max Factor False Lash Effect XXL Mascara 001 Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Max Factor False Lash Effect XXL Mascara 001 Black heeft een inhoud van 12 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara