1. makeup
  2. Long 4 Lashes Fabulash Set Mascara en Primer Vegan Cadeauset Vrouw

Long 4 Lashes Fabulash Set Mascara en Primer Vegan Cadeauset Vrouw

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Long 4 Lashes Fabulash Set Mascara en Primer Vegan Cadeauset Vrouw om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Long 4 Lashes Fabulash Set Mascara en Primer Vegan Cadeauset Vrouw en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Long 4 Lashes Fabulash Set Mascara en Primer Vegan Cadeauset Vrouw

Merk

Long4Lashes

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

9 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Long 4 Lashes Fabulash Set Mascara en Primer Vegan Cadeauset Vrouw

✅ De Long4Lashes Fabulash Set Mascara en Primer Vegan Cadeauset voor vrouwen is de perfecte set voor het verkrijgen van een prachtige oogopslag. De set bevat de Long4Lashes Mascara Stap 2, die de wimpers verlengt, verdikt en krult voor een verbluffend "wow"-effect. Met de ultralichte formule en het precieze borsteltje is het aanbrengen van de mascara een eitje. Zelfs de kortste wimpers worden nauwkeurig gescheiden en bedekt, waardoor elke wimper van de aanzet tot de punten wordt verzorgd. Deze mascara verzadigt de wimpers met een diepzwarte kleur, waardoor ze direct opvallen en je ogen tot hun recht komen. De formule is vegan en vrij van schadelijke ingrediënten, waardoor het geschikt is voor iedereen. De mascara is langhoudend en veegvast, waardoor je de hele dag kunt genieten van prachtige, volle wimpers. De Long4Lashes Fabulash Set bevat ook een primer, die als basis dient voor de mascara. Deze primer zorgt ervoor dat de mascara beter hecht en langer blijft zitten. Het geeft de wimpers extra volume en lengte, waardoor het resultaat nog spectaculairder wordt. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om je wimpers te transformeren en een verbluffende oogopslag te creëren. Perfect als cadeau voor jezelf of een vriendin!

Veelgestelde vragen over Long 4 Lashes Fabulash Set Mascara en Primer Vegan Cadeauset Vrouw

Long 4 Lashes Fabulash Set Mascara en Primer Vegan Cadeauset Vrouw is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Long 4 Lashes Fabulash Set Mascara en Primer Vegan Cadeauset Vrouw is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Long 4 Lashes Fabulash Set Mascara en Primer Vegan Cadeauset Vrouw is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Long 4 Lashes Fabulash Set Mascara en Primer Vegan Cadeauset Vrouw is deze 12 maand nadat het geopend is.

Long 4 Lashes Fabulash Set Mascara en Primer Vegan Cadeauset Vrouw heeft een inhoud van 9 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara