1. makeup
  2. Clinique High Impact Waterproof Mascara - Mascara 7 ml

Clinique High Impact Waterproof Mascara - Mascara 7 ml

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Clinique High Impact Waterproof Mascara - Mascara 7 ml om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Clinique High Impact Waterproof Mascara - Mascara 7 ml en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Clinique High Impact Waterproof Mascara - Mascara 7 ml

Merk

Clinique

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

8 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Clinique High Impact Waterproof Mascara - Mascara 7 ml

De Clinique High Impact Waterproof Mascara is de perfecte keuze voor een verleidelijke oogopslag die de hele dag blijft zitten. Met zijn langhoudende en waterbestendige formule hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of uitlopen, zelfs niet tijdens regenachtige dagen of emotionele momenten. Deze mascara is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van gevoelige ogen, waardoor het geschikt is voor iedereen, zelfs voor mensen met contactlenzen. Deze mascara heeft een rijke pigmentatie die zorgt voor intense en opvallende kleuren. Met slechts één laagje creëer je al een dramatische look, maar je kunt meerdere laagjes aanbrengen voor een nog intenser effect. De unieke borstel zorgt ervoor dat elke wimper vanaf de wortel tot aan de punt bedekt wordt, waardoor je wimpers langer en voller lijken. Daarnaast zorgt de formule ervoor dat je wimpers gezond blijven en niet uitdrogen. De Clinique High Impact Waterproof Mascara is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een mascara die langdurige resultaten levert zonder af te breken of te vlekken.

Veelgestelde vragen over Clinique High Impact Waterproof Mascara - Mascara 7 ml

Clinique High Impact Waterproof Mascara - Mascara 7 ml is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Clinique High Impact Waterproof Mascara - Mascara 7 ml is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Clinique High Impact Waterproof Mascara - Mascara 7 ml is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Clinique High Impact Waterproof Mascara - Mascara 7 ml is deze 6 maand nadat het geopend is.

Clinique High Impact Waterproof Mascara - Mascara 7 ml heeft een inhoud van 8 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara