1. makeup
  2. Chanel Inimitable Mascara 30 Noir Brun

Chanel Inimitable Mascara 30 Noir Brun

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Chanel Inimitable Mascara 30 Noir Brun om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Chanel Inimitable Mascara 30 Noir Brun en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Chanel Inimitable Mascara 30 Noir Brun

Merk

Chanel

Kleur

Bruin

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

3 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Chanel Inimitable Mascara 30 Noir Brun

Ervaar de ongeëvenaarde schoonheid van Chanel Inimitable Mascara 30 Noir Brun. Deze mascara is speciaal ontwikkeld om jouw wimpers perfect te maken. Met zijn innovatieve formule en unieke borsteltje creëert deze mascara een verbluffende oogopslag. Laat je wimpers spreken met ongekend volume, verlenging en een elegante krul. De geavanceerde formule van deze mascara zorgt ervoor dat elke wimper met precisie wordt bedekt, vanaf de wortel tot aan de puntjes. Hierdoor ontstaat een intens zwarte kleur die je ogen direct laat stralen. Het unieke borsteltje van Chanel Inimitable Mascara zorgt ervoor dat elke wimperhaartje wordt gescheiden en optimaal wordt geaccentueerd. Dankzij de fijne haartjes van het borsteltje kun je de mascara gelijkmatig aanbrengen zonder klontjes. Hierdoor krijg je een natuurlijke, maar toch opvallende look. Met Chanel Inimitable Mascara krijg je niet alleen perfecte wimpers, maar ook een langdurig resultaat. Deze mascara is namelijk smudge-proof en waterproof, waardoor hij de hele dag perfect blijft zitten, zelfs bij regenachtig weer of tijdens intense activiteiten. Voeg een vleugje luxe toe aan je make-uproutine met de Chanel Inimitable Mascara 30 Noir Brun. Laat je ogen stralen en geniet van de bewonderende blikken die je zult ontvangen.

Veelgestelde vragen over Chanel Inimitable Mascara 30 Noir Brun

Chanel Inimitable Mascara 30 Noir Brun is Bruin van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Chanel Inimitable Mascara 30 Noir Brun is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Chanel Inimitable Mascara 30 Noir Brun is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Chanel Inimitable Mascara 30 Noir Brun is deze 6 maand nadat het geopend is.

Chanel Inimitable Mascara 30 Noir Brun heeft een inhoud van 3 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara