1. makeup
  2. L'Oréal False Lash Architect 4D Mascara Black (originele uitvoering)

L'Oréal False Lash Architect 4D Mascara Black (originele uitvoering)

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L'Oréal False Lash Architect 4D Mascara Black (originele uitvoering) om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L'Oréal False Lash Architect 4D Mascara Black (originele uitvoering) en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L'Oréal False Lash Architect 4D Mascara Black (originele uitvoering)

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

10.5 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L'Oréal False Lash Architect 4D Mascara Black (originele uitvoering)

Ontdek de kracht van L'Oréal False Lash Architect 4D Mascara in de originele uitvoering. Deze mascara tilt je wimpers naar een hoger niveau en creëert een verbluffende oogopslag. Met zijn unieke formule zorgt deze mascara voor een indrukwekkend 4D effect, waardoor je wimpers er langer, voller en intenser uitzien. De zwarte kleur van deze mascara zorgt voor een dramatisch effect, waardoor je ogen direct in het middelpunt van de aandacht staan. De speciaal ontworpen borstel zorgt ervoor dat de mascara gelijkmatig wordt aangebracht en elke wimperhaar bereikt, zelfs de kleinste haartjes worden niet overgeslagen. Hierdoor krijgen je wimpers een prachtige krul en worden ze perfect gesepareerd, zonder klontjes. Naast het creëren van een adembenemende oogopslag, biedt deze mascara ook verzorging voor je wimpers. De formule is verrijkt met verzorgende ingrediënten die je wimpers versterken en hydrateren, waardoor ze gezonder en sterker worden. De False Lash Architect 4D Mascara is de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een mascara die niet alleen een intens volume en lengte geeft, maar ook hun wimpers verzorgt. Geef je wimpers de ultieme upgrade met deze geweldige mascara!

Veelgestelde vragen over L'Oréal False Lash Architect 4D Mascara Black (originele uitvoering)

L'Oréal False Lash Architect 4D Mascara Black (originele uitvoering) is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L'Oréal False Lash Architect 4D Mascara Black (originele uitvoering) is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L'Oréal False Lash Architect 4D Mascara Black (originele uitvoering) is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L'Oréal False Lash Architect 4D Mascara Black (originele uitvoering) is deze 6 maand nadat het geopend is.

L'Oréal False Lash Architect 4D Mascara Black (originele uitvoering) heeft een inhoud van 10.5 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara