1. makeup
  2. Collistar Mascara Shock Deep Black

Collistar Mascara Shock Deep Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Collistar Mascara Shock Deep Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Collistar Mascara Shock Deep Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Collistar Mascara Shock Deep Black

Merk

Collistar

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Verlenging & krul

Periode na opening

6 maand

Inhoud

1 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Collistar Mascara Shock Deep Black

De Collistar Mascara Shock Deep Black is dé perfecte mascara voor prachtig gekrulde wimpers. Deze mascara maakt gebruik van het exclusieve Lash Curl Complex®, een unieke formule met natuurlijke wassen en filmvormende harsen. De combinatie van dit complex met het speciaal gevormde borsteltje zorgt ervoor dat je wimpers direct na één laagje al een prachtige krul laten zien. De Mascara Shock is ontworpen om hetzelfde effect te creëren als een wimperkruller, maar dan zonder het gedoe. Het borsteltje bereikt zelfs de kleinste wimperhaartjes, waardoor je een intens volume en lengte krijgt. De formule is diepzwart en zorgt voor een intense, dramatische look. Naast het krullende effect, zorgt deze mascara er ook voor dat je wimpers de hele dag perfect in model blijven, zonder te klonteren of uit te lopen. De mascara is bovendien geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers. Met de Collistar Mascara Shock Deep Black krijg je prachtig gekrulde wimpers met maximaal volume en lengte. Ervaar zelf het verschil en laat je ogen stralen!

Veelgestelde vragen over Collistar Mascara Shock Deep Black

Collistar Mascara Shock Deep Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Collistar Mascara Shock Deep Black is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Collistar Mascara Shock Deep Black is Verlenging & krul.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Collistar Mascara Shock Deep Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Collistar Mascara Shock Deep Black heeft een inhoud van 1 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara