1. makeup
  2. Rimmel London Wonder'Luxe Mascara 001 Black

Rimmel London Wonder'Luxe Mascara 001 Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Rimmel London Wonder'Luxe Mascara 001 Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Rimmel London Wonder'Luxe Mascara 001 Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Rimmel London Wonder'Luxe Mascara 001 Black

Merk

Rimmel London

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

11 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Rimmel London Wonder'Luxe Mascara 001 Black

Met de Rimmel London Wonder'Luxe Volume Mascara - 001 Black krijgen je wimpers direct een boost aan volume. Deze mascara is verrijkt met een luxueuze mix van vier verzorgende oliën. Marula-olie herstelt beschadigde wimpers en geeft ze een prachtige glans. Maracuja-olie zorgt ervoor dat je wimpers minder snel beschadigd raken. Daarnaast voeden en verzorgen argan- en camelia-olie je wimpers. Gebruik het speciale borsteltje in een zigzagbeweging voor maximaal volume! Rimmel laat jou zijn wie je bent, net als London. Het merk staat voor cool, onvoorspelbaar en edgy. Hier is zelfexpressie zonder regels de norm: wees altijd jezelf en toegankelijk. Live the London Look! De mascara is verrijkt met marula-olie, camelia-olie en jojoba-olie en geeft je wimpers direct een boost aan volume.

Veelgestelde vragen over Rimmel London Wonder'Luxe Mascara 001 Black

Rimmel London Wonder'Luxe Mascara 001 Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Rimmel London Wonder'Luxe Mascara 001 Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Rimmel London Wonder'Luxe Mascara 001 Black is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Rimmel London Wonder'Luxe Mascara 001 Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Rimmel London Wonder'Luxe Mascara 001 Black heeft een inhoud van 11 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara