1. makeup
  2. Dior Diorshow 24H Wear Buildable Volume Mascara 090 Noir/Black 10 ml mascara

Dior Diorshow 24H Wear Buildable Volume Mascara 090 Noir/Black 10 ml mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Dior Diorshow 24H Wear Buildable Volume Mascara 090 Noir/Black 10 ml mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Dior Diorshow 24H Wear Buildable Volume Mascara 090 Noir/Black 10 ml mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Dior Diorshow 24H Wear Buildable Volume Mascara 090 Noir/Black 10 ml mascara

Merk

Dior

Kleur

090 Noir/Black

Waterproof

Waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

60 maand

Inhoud

10 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Dior Diorshow 24H Wear Buildable Volume Mascara 090 Noir/Black 10 ml mascara

De Dior Diorshow 24-uurs draagbare mascara met opbouwbaar volume in de kleur 090 Noir/Black heeft een revolutionaire formule die de wimpers een ongekend volume en krul geeft. Het geheim achter deze mascara is het unieke gebogen borsteltje, dat lijkt op een professionele wimperkruller. Dit borsteltje zorgt voor een extreem krullend effect, terwijl de formule met stretcheffect de wimpers spectaculair krult. Met slechts één laagje omhult en verlengt deze mascara de wimpers, waardoor ze direct voller en langer lijken. Daarnaast is de Diorshow mascara verrijkt met katoennectar, wat zorgt voor sterkere en glanzendere wimpers. Deze unieke combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat de mascara de hele dag door blijft zitten, zonder uit te lopen of te vervagen. De Dior Diorshow 24-uurs draagbare mascara is niet alleen een must-have voor elke make-up liefhebber, maar ook een ware revolutie op het gebied van wimperverzorging. Met deze mascara creëer je moeiteloos een intense oogopslag met volumineuze, gekrulde wimpers. Voeg deze mascara toe aan je make-up collectie en ervaar zelf het verschil.

Veelgestelde vragen over Dior Diorshow 24H Wear Buildable Volume Mascara 090 Noir/Black 10 ml mascara

Dior Diorshow 24H Wear Buildable Volume Mascara 090 Noir/Black 10 ml mascara is 090 Noir/Black van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Dior Diorshow 24H Wear Buildable Volume Mascara 090 Noir/Black 10 ml mascara is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Dior Diorshow 24H Wear Buildable Volume Mascara 090 Noir/Black 10 ml mascara is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Dior Diorshow 24H Wear Buildable Volume Mascara 090 Noir/Black 10 ml mascara is deze 60 maand nadat het geopend is.

Dior Diorshow 24H Wear Buildable Volume Mascara 090 Noir/Black 10 ml mascara heeft een inhoud van 10 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara