1. makeup
  2. L'Oréal Paris Unlimited Mascara 01

L'Oréal Paris Unlimited Mascara 01

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L'Oréal Paris Unlimited Mascara 01 om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L'Oréal Paris Unlimited Mascara 01 en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L'Oréal Paris Unlimited Mascara 01

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & krul

Periode na opening

6 maand

Inhoud

7.5 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L'Oréal Paris Unlimited Mascara 01

L'Oréal Paris Unlimited Mascara 01 Black is een revolutionaire mascara die je wimpers een lift geeft. Met het unieke buigbare borsteltje van deze mascara worden je wimpers niet alleen langer, maar ook optisch gelift. Hierdoor kun je zelfs de moeilijkste hoekjes en de kortste wimpers bereiken voor een prachtige oogopslag. Deze mascara heeft een ultra rekbare formule die soepel over je wimpers glijdt. Hierdoor kun je eenvoudig meerdere lagen aanbrengen zonder klontjes te krijgen. De zwarte kleur geeft je wimpers een intens en verleidelijk effect, waardoor je ogen direct in het middelpunt van de belangstelling staan. Of je nu een natuurlijke look wilt creëren of juist voor een dramatische oogopslag gaat, met de L'Oréal Paris Unlimited Mascara 01 Black is alles mogelijk. Laat je wimpers stralen en geniet van een langdurige en perfecte look zonder gedoe. Voeg deze mascara toe aan je make-uproutine en ervaar zelf het verschil dat deze mascara kan maken voor je wimpers.

Veelgestelde vragen over L'Oréal Paris Unlimited Mascara 01

L'Oréal Paris Unlimited Mascara 01 is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L'Oréal Paris Unlimited Mascara 01 is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L'Oréal Paris Unlimited Mascara 01 is Verlenging & krul.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L'Oréal Paris Unlimited Mascara 01 is deze 6 maand nadat het geopend is.

L'Oréal Paris Unlimited Mascara 01 heeft een inhoud van 7.5 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara