1. makeup
  2. Rimmel London Scandal'Eyes Mascara 001 Black

Rimmel London Scandal'Eyes Mascara 001 Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Rimmel London Scandal'Eyes Mascara 001 Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Rimmel London Scandal'Eyes Mascara 001 Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Rimmel London Scandal'Eyes Mascara 001 Black

Merk

Rimmel London

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

12 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Rimmel London Scandal'Eyes Mascara 001 Black

Rimmel Scandal'Eyes extreme zwarte mascara brengt je wimpers naar een geheel nieuw niveau. Met een innovatieve formule en een gloednieuwe extra grote borstel krijg je wimpers waarvan je nooit had gedacht dat je die had. Deze mascara geeft je wimpers een perfecte vorm, maakt ze voller en brengt ze tot in de perfectie in beeld. Maak deel uit van de wimperrevolutie en ervaar de sensationele resultaten. De nieuwe MaxDensity borstel, die 50% langer en dikker is dan standaard borstels, overspoelt je wimpers met aandacht, van hoek tot hoek. Deze mascara zorgt voor schandalig open ogen en zal de show stelen waar je ook gaat. Vergeet nepwimpers, want met ScandalEyes mascara is dat verleden tijd. Deze mascara wordt jouw ultieme schoonheidswapen in je make-up tas. Deze revolutie van Rimmel London bevat niet alleen 3x collageen voor vollere wimpers, maar ook 3x keratine voor sterke en gezonde wimpers. Daarnaast zorgt het voor een attitude die garant staat voor schandalig gedrag. Kortom, met Rimmel Scandal'Eyes extreme zwarte mascara krijg je wimpers waar je altijd van gedroomd hebt. Bereid je voor om de wereld te veroveren met jouw verleidelijke oogopslag.

Veelgestelde vragen over Rimmel London Scandal'Eyes Mascara 001 Black

Rimmel London Scandal'Eyes Mascara 001 Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Rimmel London Scandal'Eyes Mascara 001 Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Rimmel London Scandal'Eyes Mascara 001 Black is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Rimmel London Scandal'Eyes Mascara 001 Black is deze 12 maand nadat het geopend is.

Rimmel London Scandal'Eyes Mascara 001 Black heeft een inhoud van 12 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara