1. makeup
  2. Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara

Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara

Merk

Max Factor

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

12 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara

De Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara is de sleutel tot het bereiken van verbluffende wimpers die direct de aandacht trekken. Deze mascara is speciaal ontworpen om uw wimpers een opvallende en professionele uitstraling te geven. Dankzij de unieke formule worden uw wimpers niet alleen verlengd, maar ook perfect gescheiden voor een prachtig gedefinieerd effect. Met deze mascara kunt u genieten van volle, dikke wimpers die uw ogen mooi omlijsten. Het is alsof u een ervaren make-upartiest in uw eigen handen heeft! De Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara geeft uw wimpers een dramatische boost, waardoor ze er langer en voller uitzien. Het resultaat is een verleidelijke oogopslag die iedereen zal betoveren. Daarnaast is deze mascara ook nog eens langhoudend, waardoor u de hele dag kunt genieten van prachtige wimpers zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vlekken of uitlopen. De handige applicator zorgt ervoor dat u de mascara moeiteloos kunt aanbrengen zonder klontjes. Met slechts een paar simpele bewegingen creëert u een glamoureuze look die de hele dag blijft zitten. Maak van uw wimpers uw ultieme schoonheidsaccessoire met de Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara!

Veelgestelde vragen over Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara

Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

Max Factor Glamour Extensions 3 in 1 - Mascara heeft een inhoud van 12 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara